rentacar.ro logo
inchiriere masina <?php echo Galati - Gara CFR; ?>
masina din Galati - Gara CFR
https://www.rentacar.ro?>
unirent.com https://www.unirent.com



Aveți posibilitatea de a adăuga diferite suplimente de protectie rezervarii care reduc răspunderea față de mașină închiriată la sume foarte mici sau chiar zero in unele cazuri. Aceste produse sunt valabile doar dacă pe durata închirierii respectați contractul de închiriere auto semnat cu furnizorul.
Nu. Puteți folosi orice card de debit standard, VISA (inclusiv VISA Electron) sau Mastercard atât pentru plată chiriei cât și pentru blocarea garanției (dacă există).
Da, sistemul calculează complet automat costul acestui serviciu și îl include în costul total. Atenție însă, după trimiterea cererii de închiriere, vă vom contacta pentru a vă informa dacă putem oferi fizic acest serviciu (depinde de platforme disponibile șamd).
Cerința minimă este de 21 ani și 1 an de permis. Unele mașini pot avea condiții diferite care apar lângă mașină la rubrica T&C.

Ai o oferta mai buna? Incercam să o batem

Pot închiria fără un card de credit?

  • Gamă largă de autoturisme şi locaţii.
  • Prețuri accesibile și transparente
  • Vizualizarea sau modificarea unei rezervări este gratuită
  • Proces de rezervare fără plată.
  • Oferte speciale şi reduceri disponibile

Înscrieţi-vă la lista noastră secretă de promotii





Citește politica de newsletter
Am avut mașina închiriată pe 5 zile la aeroport Sibiu totul a decurs excelent fără evenimente nedorite băieți de treabă totul organizat recomand cu încredere!
Constantin B.
Mai. 26 2023
Sibiu (Aeroportul Internațional Sibiu)
Recomand cu incredere compania. Sunt foarte multumit de serviciile companiei si angajatii sai
Silviu F.
Iun. 03 2023
Aeroport Iasi
O echipa de oameni super, revin de fiecare data când am nevoie cu drag. Mașini noi foarte bune și servici extraordinare.
Vasile S.
Iun. 02 2023
Aeroport Cluj
 

Cauți să închiriezi o mașină?

Scanăm automat ofertele de închirieri auto. Comparăm constant prețurile pentru a oferi tarife accesibile. Parteneriatele noastre strategice cu furnizori de renume ne permit să incercam să avem preturi competitive

https://www.unirent.com?>

Crezi că ai găsit o ofertă mai bună? Te rugăm să ne contactezi pentru că dorim să încercăm să vă oferim mereu rate competitive.

…pur și simplu pentru că toţi furnizorii noștri:

Negociem prețurile cu furnizorii pe volume de rezervări foarte mari, și obținem beneficii importante și deseori prețuri preferențiale. Comparăm de fiecare dată furnizori multipli și vă afișăm oferte avantajoase.

Dacă sunteți în căutarea unei rental car am fi încântați să vă ajutăm. Puteti să ne contactați sau să rezervați o mașină pe site-ul nostru.

plata masina din https://www.unirent.com

Toate drepturile sunt rezervate companiei noastre de inchirieri auto.

rent a car